Vinata Wijnkoelkast Compact met vol glazen deur - 12 Flessen

€ 479,00 F
Vanaf februari leverbaar
Of wil je 1x dit item toevoegen aan je offerte?
SKU
WK-40A-VG

 

✓ Geschikt voor 12 flessen
✓ Vrijstaand
✓ Eén temperatuurzone: 10 - 18 ˚C
✓ Uitschuifbare houten plateaus
✓ Sfeervolle witte interieur verlichting

 

Deze Wijnkoelkast Compact met vol glazen deur voor 12 flessen is de ideale oplossing voor wie een aantal flessen wijn in huis wil bewaren en direct op temperatuur wil kunnen serveren. De temperatuur kan worden ingesteld tussen de 12 en 18 graden Celsius bij plaatsing in een ruimte met een normale kamertemperatuur. Dankzij het compacte formaat kan de wijnkoelkast probleemloos op bijvoorbeeld het aanrecht of een plank geplaatst worden. Op zoek naar een nog kleiner model? Kijk dan eens bij die voor 6 flessen.

De houten plateaus zorgen voor een stabiele ligging van de wijnflessen. De glazen deur geeft mooi zicht op de wijnflessen en is voorzien van geïntegreerde touch bediening aan de buitenzijde. Dit heeft als voordeel dat de deur gesloten kan blijven om de temperatuur te wijzigen of om de sfeervolle LED interieurverlichting in te schakelen. Hierdoor blijft de temperatuur in de koeler niet gestoord. Dit komt de kwaliteit van de wijn ten goede.

 

Uitvoering

De buitenafmeting van deze zwart uitgevoerde Wijnkoelkast Compact met vol glazen deur - 12 flessen is 360mm x 550mm x 529mm (B x D x H) met een gewicht van 16,5kg. Deze versie is voorzien van een vlakke glazen deur. 

De vibratievrije technologie zorgt ervoor dat de wijn in alle rust kan liggen waardoor de smaak van de wijn optimaal blijft. De wijnkoelkast heeft een laag geluidsniveau en doet dus in alle rust zijn werk. Dit is te danken aan de Peltier koeltechniek.

Peltier (thermo-elektrisch) koelsysteem


Het thermo-elektrisch koelsysteem zet elektrische stroom om in een temperatuurverschil, ook wel het Peltier-effect genoemd. Het zorgt voor een stille en trillingvrije koeltechniek en is voordelig om toe te passen. Dit maakt het zeer geschikt voor kleinere wijnkoelers, maar het systeem is niet geschikt voor inbouw. Voor een optimale werking is het aan te raden om de wijnkoelkast op een vrijstaande plek op kamertemperatuur te plaatsen.

Een wijnkoelkast gekoeld middels peltier techniek koelt maximaal 14 graden ten opzichte van de omgevingstemperatuur. Indien deze in een warme ruimte/ kamer staat, kan het dus zijn dat deze de ingestelde temperatuur niet geheel bereikt. Ben je op zoek naar een wijnkoelkast die een constante temperatuur creëert kies dan voor een wijnkoelkast voorzien van compressor techniek. Bijvoorbeeld het volgende RVS model met ruimte voor 51 flessen.

Vinata Wijnkoelkast Compact met vol glazen deur - 12 Flessen
Vinata Wijnkoelkast Compact met vol glazen deur - 12 Flessen
€ 479,00 F

Product Specificaties

EAN
8719172419245
SKU
WK-40A-VG
Merk wijnkast
Vinata
Soort wijnkast
Wijnkoelkast
Plaatsing wijnkast
Vrijstaand
Temperatuurzones
1
Breedte (mm)
359
Diepte (mm)
547
Hoogte (mm)
530
Netto inhoud (L)
37
Gewicht (kg)
15
Verpakking breedte (mm)
440
Verpakking diepte (mm)
630
Verpakking hoogte (mm)
585
Gewicht inclusief verpakking (kg)
18,1
Kleur behuizing
Zwart
Type deur
Dubbel glas met touch bediening
Openingswijze deur
Standaard openingswijze
Deurvergrendeling
Geen deurslot
Geschikt voor aantal flessen
12
Aantal plateaus
3
Interieurverlichting
Wit
Koeltechniek
Peltier
Temperatuurbereik
10 – 18 °C
Omgevingstemperatuur
Max. 14 °C afwijking t.o.v. ingestelde temperatuur
Energieklasse
F
Jaarlijks energieverbruik (kWh/a)
77
Power input (W)
65
Geluidsniveau
Gemiddeld 25 dB
Vibratie niveau
Geen
Snoerlengte
1,8 meter
Garantietermijn
2 jaar fabrieksgarantie