Maatregelen ter verificatie van reviews

Vinata B.V. hecht veel waarde aan echte klantenbeoordelingen, omdat deze de potentiële klant een reëel beeld geven van de voor- en nadelen van een product of dienst.

 

Elke echte ervaring met betrekking tot de aankoop of het gebruik van producten die via een webshop van Vinata B.V. zijn gekocht, kan met maximaal 5 sterren worden beoordeeld. Het gemiddelde van alle geverifieerde beoordelingen wordt weergegeven als totale score. Ook kunnen klanten hun ervaringen in eigen woorden beschrijven.

Beoordelingssysteem Vinata B.V.

Vinata B.V. heeft in haar beoordelingssysteem verschillende maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde beoordelingen uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de producten of diensten ook daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.

Hoe waarborgt Vinata B.V. dat de reviews echt zijn?

Reviews via websites van Vinata B.V.

Online klanten hebben in alle webshops van Vinata B.V. de mogelijkheid om een product te beoordelen via een beoordelingsformulier. Bovendien worden online klanten uitgenodigd om na hun aankoop een beoordeling via de webshop te schrijven.

 

Vinata B.V. beoordeelt handmatig of reviews daadwerkelijk van klanten zijn die een product in één van haar webshops hebben gekocht. Bestaat het vermoeden dat, ondanks de bovengenoemde maatregelen, een beoordeling niet gebaseerd is op eigen ervaring, dan wordt de beoordeling verwijderd.