Over Vinata

 

Ontdek samen met Vinata de wereld van wijn. Wij stellen ons een wereld voor waarin het drinken, genieten, leren en ontdekken van wijn een beleving is voor iedereen. Waar je de rijkdom van deze levensstijl verder ervaart, ontdekkingen doet en samen fantastische herinneringen maakt. Verbeter je wijnervaring door op zoek te gaan naar de perfecte combinatie tussen smaak, geur en kleur.

 

Creëer thuis een ambiance van dé gezellige wijnbar met onze wijnklimaatkasten, decanters, glaswerk en accessoires.


Stap binnen in de magische wereld van wijn en proost op het leven. Enhance your wine experience.

Dit is ons merk

Vinata B.V. is gevestigd in Almelo, een stad met veel gezichten en een stad met karakter. Een tikkeltje eigenzinnig, gesierd met de Twentse nuchterheid en zeer gastvrij. Almelo is een bijzondere mengeling van oud en nieuw.

 

Eigen fabriek

Sinds 2016 importeren wij kwalitatief hoogwaardige wijnklimaatkasten en wijnaccessoires. Wij zijn samen met onze leveranciers en diverse koelspecialisten continue bezig om ons product door te ontwikkelen. Ons assortiment breidt zich steeds verder uit en we kunnen met trots zeggen dat het merk Vinata steeds meer bekend én vertrouwd raakt in de keuken- en interieurwereld.

 

Kwaliteit voorop

Twentse nuchterheid zorgt ervoor dat we ons niet laten afleiden door randzaken. We houden ons oog gericht op wat er echt toe doet: een kwalitatief betrouwbaar, goed en mooi product garanderen voor élke klant. Van het productieproces tot de installatie en het onderhoud, wij doen wat we beloven, stáán voor onze producten en zijn trots op wat we doen!

 

Eigen voorraad

Vinata B.V. heeft alle wijnklimaatkasten zelf op voorraad in ons eigen magazijn van 5.000 m2 vlakbij de A1. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en leveren aan al onze klanten in Nederland en België.

 

Showroom

Benieuwd naar de look & feel van onze wijnklimaatkasten? Kom langs bij ons in Almelo en ontdek in onze showroom hoe de wijnklimaatkast eruit ziet als deze ingebouwd is, hoe het voelt om de houten plateaus uit te schuiven en welke wijnklimaatkasten het mooist te combineren zijn. We nodigen je graag uit voor een kop koffie of thee. (of een glas wijn)

 

Vinata B.V.

Dit zijn wij

Vinata B.V. wordt gerund door een team van enthousiaste alles-doeners. Samen zetten we de lijnen uit, samen zijn we continu bezig met het verbeteren van onze producten en samen zorgen we vooral voor een betrouwbaar en goed merk; Vinata B.V.