Bestellen

Online bestellen is heel eenvoudig!

Vinata bestellen


Als zakelijk partner bestel je eenvoudig en snel online vanuit je eigen account. Zodra je bent ingelogd worden onze prijzen getoond. In je account vind je daarnaast altijd een accuraat overzicht van de status van je bestellingen, pas je eenvoudig factuur- en afleverdadressen aan en heb je al jouw partnervoorwaarden overzichtelijk op één plek. 

Bestel je voor het eerst?

Heb je een account aangemaakt op deze website? Dan kan je meteen bestellen!

 

Maar om gebruik te kunnen maken van speciale partner-voorwaarden zoals kortingen of bestellen op rekening, hebben wij meer gegevens van je nodig.

Via het formulier 'Partner Worden' kom je het snelst in contact met ons. We gebruiken jouw gegevens om te bepalen om wat voor bedrijf het gaat, wat je wensen zijn en wat we voor elkaar kunnen betekenen. Na ontvangst van het door jou ingestuurde formulier nemen we dan ook zo snel mogelijk contact met je op en zorgen we ervoor dat de partner-voorwaarden aan jouw account toegekend worden.

Je hebt al vaker besteld.

Dan weet je waarschijnlijk al hoe het werkt. Je logt in op je account en je maakt een nieuwe bestelling aan. Natuurlijk is niet elke bestelling hetzelfde. De ene keer dient de bestelling rechtstreeks aan de eindklant geleverd te worden, een andere keer mag de order naar je eigen bedrijf. 

Geen probleem! Met of zonder merkvermelding, afwijkend afleveradres, op factuur of juist meteen afrekenen. Jij bepaalt hoe jij je order plaatst. Heb je specifieke wensen die je niet terug kunt vinden in je account? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Er is heel veel mogelijk en we helpen je graag.