Vinata Valle d'Aosta decanter

€ 59,00
Op voorraad
Indicatie verzendkosten: Pakket - € 5,00 (Nederland, Excl. Btw)
SKU
DECA-VALLE

 

Uniek handwerk 
Tritan kristalglas 
Inhoud: 1,35 liter 

 

Intens genieten

Geniet nóg meer van je favoriete wijn door gebruik te maken van een decanter of decanteer karaf van Vinata. Door de wijn over te schenken in deze handmade decanter Valle d'Aosta komt er meer zuurstof bij de wijn. Het doel daarvan is dat de aroma's van de wijn volop vrijkomen. Hierdoor zal de wijn nog beter gaan ruiken en smaken! 

In het geval van wat oudere rode wijnen scheidt je middels decanteren het depot van de wijn. Naast dat het serveren van rode wijn in een decanter mooi staat heeft het dus ook nog een extra functie. 

 

Wil jij ook de rijke aroma's van je wijn benadrukken maar past dit model niet helemaal bij jou? Vinata wil iedereen de gelegenheid bieden om wijn optimaal te ervaren, dus kijk gauw naar jouw favoriete model decanter! 

 

Wijn op tafel presenteren 

Vind jij het ook jammer om een fles wijn op tafel te hebben staan? Tussen alle mooie glazen, bijpassend servies en wellicht gezellig brandende kaarsjes? 

Deze glazen decanter, gemaakt van Tritan kristalglas, biedt daar een oplossing voor, zodat je gedekte tafel compleet is en je wijn hebt waarvan de smaak nog intenser is! 

 

Handgemaakte Valle d'Aosta 

Al onze Vinata decanters zijn handgeblazen in de prachtige vorm die ze hebben gekregen. Handgemaakt werk heeft als resultaat dat iedere decanter uniek is en dus geen enkele identiek. Hierdoor kan het zijn dat bijvoorbeeld de maten die vermeld zijn licht afwijken. Maar dit maakt het juist extra speciaal, vind je ook niet? 

 

Verantwoord reinigen 

Gebruik voor het reinigen van de karaf een decanter cleaner. Indien je de karaf toch met de hand wilt reinigen gebruik dan een niet-schurende spons of borstel en reinig alleen de buitenkant met sop of zeep. 

Vinata Valle d'Aosta decanter
Vinata Valle d'Aosta decanter
€ 59,00

Product Specificaties

EAN
8719172419306
SKU
WK-DECA-VALLE
Merk
Vinata
Materiaal
Kristal
Kleur
Transparant
Breedte (mm)
200
Hoogte (mm)
225
Inhoud (ml)
1350
Verpakking breedte (mm)
270
Verpakking diepte (mm)
270
Verpakking hoogte (mm)
320
Gewicht inclusief verpakking (kg)
1,23
Aantal in verpakking
1
Garantietermijn
2 jaar fabrieksgarantie