Vinata Liguria decanter

€ 55,00
Op voorraad
Indicatie verzendkosten: Pakket - € 5,00 (Nederland, Excl. Btw)
SKU
DECA-LIGURIA

 

✓ Uniek handwerk
✓ Tritan kristalglas
✓ Inhoud: 1,2 liter

 

Meer smaak, meer beleving 

Een Vinata decanter vergroot de beleving van wijn doordat er meer geuren en smaken vrijkomen bij het schenken van de wijn in de decanter. Hiermee creëer je extra aroma’s die goed passen bij het stukje vlees of vis dat jij bereidt, waarna je deze op een mooi aangeklede tafel zet tussen de bijpassende wijnglazen. Jouw gasten ervaren het door jou georganiseerde etentje als compleet en gaan met een volle buik en glimlach weer naar huis. 

Decanteren heeft met betrekking tot wat oudere rode wijn nog een functie aangezien het de droesem van de wijn scheidt. 

 

Een schitterende tafel

Kaarsjes hebben iets magisch en romantisch. Vooral op een tafel waarbij de kaarsjes in de glazen weerspiegelen beleef je de warme sfeer door en door. Om het romantische plaatje helemaal af te maken, kan jouw wijn ook mee schitteren in deze prachtige Liguria decanter.

 

Denk jij dat een decanter ook bij jouw diner kan bijdragen aan lachende gezichten, maar ben je nog niet overtuigd van dit model? Vinata heeft allerlei soorten en maten decanters om een match te bieden voor iedere prachtig gedekte tafel!

 

Unieke handgemaakte decanter 

Iedere decanter van Vinata is uniek doordat deze handgeblazen is. De iets afwijkende afmetingen en eventueel kleine oneffenheden van ieder exemplaar zorgen ervoor dat je zeker weet dat je als enige die specifieke decanter hebt. Dat is toch veel bijzonderder dan eentje die van de fabrieksband rolt!,

 

Reinigen met kwaliteit behoudt

Glas is kwetsbaar materiaal. Niet alleen kan het barsten of breken, maar ook krassen zijn er goed op te zien. Wij adviseren daarom het gebruik van een decanter cleaner, hiermee blijft het glas onbeschadigd maar straalt hij wel weer na een wasbeurt. Het is in ieder geval belangrijk om geen schurende spons of borstel te gebruiken voor het schoonmaken van de decanter en geen afwasmiddel voor het reinigen van de binnenkant.

Vinata Liguria decanter
Vinata Liguria decanter
€ 55,00

Product Specificaties

EAN
8719172419399
SKU
WK-DECA-LIGURIA
Merk
Vinata
Materiaal
Kristal
Kleur
Transparant
Breedte (mm)
150
Hoogte (mm)
360
Inhoud (ml)
1200
Verpakking breedte (mm)
415
Verpakking diepte (mm)
285
Verpakking hoogte (mm)
150
Gewicht inclusief verpakking (kg)
1,17
Aantal in verpakking
1
Garantietermijn
2 jaar fabrieksgarantie