Wijnkoelkast met vol glazen deur - 12 Flessen

Login of word partner om prijzen te zien

Vanaf begin 2022 leverbaar
SKU
WK-41A-VG

Smalle wijnkoelkast met glazen deur voor 12 flessen. De ideale oplossing voor wie op zoek is naar een compacte wijnkoeler om een kleine voorraad wijnflessen in huis te bewaren en direct op temperatuur te kunnen serveren. De temperatuur is instelbaar tussen de 12 en 18 graden Celsius bij plaatsing in een ruimte met een normale kamertemperatuur. Door het compacte formaat en smalle ontwerp, is de wijnkoelkast gemakkelijk te plaatsen op bijvoorbeeld het aanrecht.

De vijf houten plateaus zorgen voor een stabiele ligging van de wijnflessen. Voor mooi zicht op uw wijnvoorraad is de koeler voorzien van een vol glazen deur. Naar wens kan hiervoor ook de LED interieur verlichting worden ingeschakeld. De soft touch bediening bevindt zich aan de buitenzijde, zodat de deur gesloten kan blijven om de verlichting in-/uit te schakelen of om de temperatuur te wijzigen. De temperatuur in de koeler blijft zo zoveel mogelijk constant en de wijn wordt “niet gestoord”. Dit komt de kwaliteit van de wijn ten goede.

 

✓ Geschikt voor 12 flessen
✓ Smalle en compacte wijnkoeler (vrijstaand)
✓ Glazen deur met touch bediening

✓ Vrijstaand of onderbouw
✓ Sfeervolle LED interieurverlichting

 

Uitvoering

De buitenafmeting van deze Wijnkoelkast Compact met Vol glazen deur - 12 flessen is 273mm x 550mm x 742mm (B x D x H) met een gewicht van 17,5kg. Deze versie is voorzien van een vlakke glazen deur. 

De vibratievrije technologie zorgt ervoor dat de wijn in alle rust kan liggen om de smaak van de wijn optimaal te houden. De wijnkoelkast heeft een laag geluidsniveau en doet dus in alle rust zijn werk. Dit is te danken aan de Peltier koeltechniek.

Peltier (thermo-elektrisch) koelsysteem


Het thermo-elektrisch koelsysteem zet elektrische stroom om in een temperatuurverschil, ook wel het Peltier-effect genoemd. Het zorgt voor een stille en trillingvrije koeltechniek en is voordelig om toe te passen. Dit maakt het zeer geschikt voor kleinere wijnkoelers, maar het systeem is niet geschikt voor inbouw. Voor een optimale werking is het aan te raden om de wijnkoelkast op een vrijstaande plek op kamertemperatuur te plaatsen.

Een wijnkoelkast gekoeld middels Peltier techniek koelt maximaal 14 graden ten opzichte van de omgevingstemperatuur. Indien deze in een warme ruimte/ kamer staat, kan het dus zijn dat deze de ingestelde temperatuur niet geheel bereikt. Bent u op zoek naar een wijnkoelkast die een zo constant mogelijke temperatuur creëert kiest u dan voor een wijnkoelkast voorzien van compressor techniek.

Product Specificaties

EAN
8719172419252
SKU
WK-41A-VG
Merk Wijnklimaatkast
Vinata
Plaatsing Wijnkast
Vrijstaand
Temperatuurzones
1
Breedte (mm)
273
Diepte (mm)
550
Hoogte (mm)
742
Netto inhoud (L)
38
Gewicht (kg)
17,5
Verpakking breedte (mm)
323
Verpakking diepte (mm)
600
Verpakking hoogte (mm)
777
Kleur behuizing
Zwart
Type deur
Dubbel glas met touch bediening
Openingswijze deur
Standaard openingswijze
Deurvergrendeling
Geen deurslot
Geschikt voor aantal flessen
12
Aantal plateaus
5
Interieurverlichting
LED (wit)
Koeltechniek
Peltier
Temperatuurbereik
12 – 18 °C
Omgevingstemperatuur
Max. 14 °C afwijking t.o.v. ingestelde temperatuur
Energieklasse
F
Jaarlijks energieverbruik (kWh/a)
92
Power input (W)
65
Geluidsniveau
Gemiddeld 25 dB
Vibratie niveau
Geen
Garantietermijn
2 jaar fabrieksgarantie